Camilla Läckberg : Ulykkesfuglen

 Så er Läckbergs nyeste skud på stammen blevet læst. Og whao, jeg kan næsten ikke vente til den næste bog “tyskerungen” kommer.

Handingen starter med en bilulykke der virker som en simpel sag: spirituskørsel hvor føreren af bilen dør. Men efterhånden som Patrick og resten af politistationens folk graver dybere viser det sig at sagen er mere kompliceret.

Samtidig kommer realityshowet “Fucking Tanum” til byen, hvilket også giver den lille politistation noget at lave. Der dukker nemlig snart endnu et lig op.

Bogen er let at læse, hurtig at komme igennem (lidt for hurtig?), man lærer kun personerne overfladisk at kende og historien virker ikke ordentlig gennemtænkt. Man finder ret hurtig ud af hvordan tingene hænger sammen og slutningen virker ikke speciel overraskende.

Alt i alt en god bog til en regnvejrs søndag, hvor man ikke behøves at tænke særlig meget over handlingen – men hvis man vil læse en bog hvor der er lidt mere fart på, overraskende turns og god personskildring bør man finde en anden bog en Läckbergs Ulykkesfuglen.

1 kommentar

Filed under Krimier

1 responses to “Camilla Läckberg : Ulykkesfuglen

  1. Pingback: Ulykkesfuglen af Camilla Läckberg | Bogsider

Skriv en kommentar