Så kom hun endelig :-)

Så skete det endelig. Vores lille datter er kommet til verden.

Fredag morgen d. 27/9 2013 kl. 02:25 kom vores smukke pige til verden. Det var en lynfødsel, en drømmefødsel for mig selvom det hele gik lidt stærkt. Men jeg følte jeg havde styringen hele vejen, så det var skønt.

Jeg fik de første veer kl. 20.30 torsdag aften, men da de var uregelmæssige og af kort varighed (10-12  minutter imellem) forventede jeg et langt forløb. Kl. 22:45 ringede jeg til fødegangen første gang da jeg syntes at veerne blev mere kraftige. Jordmoderen mente at jeg stadigvæk var lidt for frisk, og at veerne var for uregelmæssige (5-6 minutter imellem og kun med en varighed på ca. 30 sekunder)

Den næste time tog veerne kraftigt til, og kl. 23:45 hvor vi ringede til fødegangen igen var der kun 2-3 minutter imellem og varede ca. 1 minut hver. Kl. 00:00 kørte vi mod fødegangen – en kørsel på 20 minutter.

Kl. 00:30 kom jeg på fødestuen hvor det viste sig at jeg var 7-8 cm åben. *gisp* Jeg havde forventet maks. 5 cm, da jeg havde forventet et noget længere forløb når jeg var førstegangs-gravid.

20 minutter senere var jeg 10 cm åben hvorefter vandet blev taget. Efter 45 minutter med gispe-vejrtrækning og 4 presseveer senere kom vores lille pige flyvende til verden.

Det gik rigtig stærkt, og er det vildeste jeg nogensinde har været med til. Men sikke en oplevelse!! Nu nyder vi bare vores lille pige og glæder os over hvor dejlig hun er. Vi er stadig ved at vænne os til vores nye tilværelse som en lille familie på 3.

1370438_10151839676519088_1422936452_n

4 kommentarer

Filed under Familie

4 responses to “Så kom hun endelig :-)

 1. Velkommen til verden lille skønhed!! Og hjertelig tillykke til dine heldige forældre 🙂

  • tankekroeller

   Hej Lene
   Tusind tak for din søde besked. Vi er rigtig glade for hende. Det er skønt at blive forældre. ❤️❤️

 2. Det er en fantastisk oplevelse ❤

 3. Super dejligt for jer. Tillykke med det 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s