Karin Alvtegen : Savnet

S A V N E T er Karin Alvtegens første roman. Det er ikke uden grund at hun fik Glasnøglen – Nordens fornemmeste pris for denne bog. Den er virkelig spændende, og den har en rigtig god skildring af personerne i bogen.

Sibylla, Savnets hovedperson, eksisterer sådan set ikke. I de sidste femten år har hun levet fuldstændig udenfor det etablerede samfund. Anonymt og upåagtet. Som en af Stockholms mange hjemløse overlever hun fra dag til dag, med alt hvad hun ejer og har i sin rygsæk. At skaffe sig til dagen og vejen kræver hendes energi i alle døgnets timer. Det hjælper hende til at holde tankerne væk fra det fortængte – fra den fortid der har forårsaget at hendes liv er blevet som det er. Så sker det som ikke må ske.

En nat kommer hun til at befinde sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. En mand myrdes brutalt, og alt for mange spor tyder på, at det er Sibylla, der er den skyldige. Få dage senere findes endnu en mand myrdet på samme bestialske måde. I femten år har ingen bekymret sig om hende, men nu er hun pludselig Sveriges mest eftersøgte person.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Krimier

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s