Anne Holt : Død Joker

Død Joker er Anne Holts 5. bog i serien om kriminalkommisær Hanne Wilhelmsen. Denne gang står hun over for sin måske sværeste opgave nogensinde. Både privat og arbejdsmæssigt har hun store problemer.

Handlingen starter med at politiet ankommer til statsadvokat Sigurd Halvorsuds hus, hvor de finder advokaten siddende ved siden af det blodtilsølede lig af sin kone. Hun er blevet halshugget med det samuraisværd, der ligger ved siden af ægtemanden; men han nægter sig skyldig. Til gengæld påstår han, at han ved, hvem morderen er. Problemet er bare, at denne person har begået selvmord adskillige dage inden halshugningen fandt sted, og Hanne Wilhelmsen er den eneste der tror på advokatens forklaring.

En god og gennemtænkt krimi hvor man hele bogen igennem er godt underholdt. Typisk Holt bog og jeg må sige, hun bliver bare bedre og bedre for hver bog jeg læser!!

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Krimier

2 responses to “Anne Holt : Død Joker

  1. JJ

    Ja, de er stærkt vanedannende, men du var jo advaret.

  2. JJ:
    Ja nu har jeg kun 3 bøger tilbage. *snøft* Jeg er gået i gang med “uden ekko”, men er altså lidt betænkelig ved at der er samme medforfatter som på “løvens gab” og den var jeg absolut ikke glad for. Håber denne bog er lidt bedre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s