Jim Dwyer & Kevin Flynn : 102 minutter

102

102 minutter er historien om ganske almindelige mænd og kvinder, som stod op en tirsdag morgen for at gå på arbejde og pludselig befandt sig i en situation, hvor de måtte kæmpe for deres liv. På baggrund af hundredvis af interviews med redningsfolk og overlevende, tusindvis af nedskrevne beretninger, telefonsamtaler, e-mails og udskrifter fra radiokommunikation de to forfattere skrevet en beretning om civile mennesker og professionelle redningsfolks tapperhed i de 2 tårne i 102 minutter.

Bogen giver et godt billede af hvordan det var at befinde sig midt i kaoset 11. september 2001. Handlingen kan dog godt virke lidt langtrukken, da man følger udviklingen minut for minut samtidig med at man får beskrivelser af mennesker som man umuligt kan holde styr på. Det er hård læsning, og man sidder bagefter tilbage med en følelse af at hvis det amerikanske katastrofeberedskab havde været bedre rustet og hvis politi og brandvæsen havde været mere samarbejdsvillige kunne flere mennesker måske stadig være i live.

Skræmmende beretning om uskyldige menneskers skæbne skrevet af dygtige journalister. Dog er den en smule langtrukken og forvirrende.

Reklamer

Skriv en kommentar

Filed under Fagbøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s